Ontstoppingsbedrijf
s-Hertogenbosch

Wij verhelpen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch

Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch? Bent u op zoek naar een ontstoppingsdienst voor een verstopping? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het maakt onze ontstoppers niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen alles ontstoppen.

In principe ontstopt Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch alles wat in verbinding staat met het riool. Dit kunnen verstoppingen in het toilet zijn maar ook verstoppingen in de gootsteen, wastafel, douche, of bad.

Indien gewenst kunnen we de binnenwanden van de afvoerbuizen en de riolering ook helemaal schoonspuiten met een speciale hoge druk machine. Hierdoor gaan de afvoerbuizen langer mee, wordt de kans op verstoppingen geminimaliseerd, en heeft u geen last van een vieze rioollucht in huis.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om een inspectie te doen. Bijvoorbeeld om een leidingbreuk op te sporen of de staat van de afvoerbuizen en de riolering te controleren. Bij een leidingbreuk moet er meestal een deel van de riolering vervangen worden. Dit kunnen wij ook voor u doen. Wij hebben veel ervaring met het aanleggen van riolering.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch inschakelen? Maak dan een afspraak door te bellen naar 073 203 35 55. Wij komen graag langs om u te helpen!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Services

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

073 203 35 55

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in s-Hertogenbosch. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch is dag en nacht bereikbaar voor verstoppingen die niet kunnen wachten.
Denk hierbij aan een overstromend toilet midden in de nacht, of wanneer het enige toilet verstopt zit op het moment dat er veel visite op bezoek is.

Dat zijn momenten dat je wilt dat het zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarom zijn wij 24/7 te bereiken voor spoedgevallen. Wij doen graag ons best om u zo snel mogelijk te helpen!

s-Hertogenbosch en omstreken is ons werkgebied. Het doet er verder niet toe of u in s-Hertogenbosch of daarbuiten woont, wij brengen geen voorrijkosten in rekening.

Heeft u een verstopping die met spoed opgelost moet worden? Neem dan snel contact op met Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch via 073 203 35 55!

Jaren Ervaring

Herkenningspunten

Een verstopping herkennen

Een verstopping herkennen is niet altijd makkelijk. Vaak komen mensen er pas achter op het moment dat verstopping al in een vergevorderd stadium zit. De verstopping is dan al zo hard geworden dat het erg lastig is om nog zelf op te lossen.
Er zijn een aantal signalen waaraan u een verstopping kunt herkennen. Vaak is het zo dat het water niet goed meer doorstroomt of dat er er een nare afvoer-/rioollucht in huis hangt. Dit gaat ook vaak gepaard met een borrelend geluid uit de afvoer.

Daarnaast kan het zijn dat het water in de gootsteen omhoog komt terwijl de wc doorgespoeld wordt of een elektrisch apparaat (vaatwasser, wasmachine) aan het draaien is. Ook kan er water blijven staan in deze elektrische apparaten.

Komen bovenstaande signalen u bekend voor? Dan heeft u waarschijnlijk een (beginnende) verstopping. Het is aan te raden om zo snel mogelijk actie te ondernemen om te voorkomen dat de blokkade groter en hardnekkiger wordt.

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch beschikt over ervaren ontstoppers die u graag komen helpen. Neem gerust contact op voor een afspraak via 073 203 35 55.

Het onstaan

Het ontstaan van verstoppingen

Het ontstaan van verstoppingen is vaak een proces wat enige tijd duurt. In de meeste gevallen begint dit met een kleine ophoping. Vaak door iets wat in het riool is gevallen.
Deze ophoping wordt hard waarna nog meer deeltjes daarachter kunnen blijven steken. Hierdoor ontstaat er een steeds groter wordende blokkade die blijft groeien totdat het water er niet meer doorheen kan stromen.

Het is ook mogelijk dat de verstopping wordt veroorzaakt door boomwortels. Dit zien wij vooral bij oudere huizen met riolering van gresbuizen. De wortels kunnen de gresbuizen makkelijk binnendringen waardoor er een blokkade kan ontstaan.

Bij nieuwe huizen worden er geen gresbuizen meer gebruikt voor het aanleggen van het riool. In plaats daarvan worden pvc-buizen gebruikt voor de afvoer van vuil water. Dergelijk kunststof is veel sterker dan gres. Dit zorgt ervoor dat de kans op een verstopping door boomwortels kleiner is.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren professional? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch op 073 203 35 55.

Zelf aan de slag!

Zelf de verstopping verhelpen

Bij verstoppingen die niet erg hardnekkig zijn, kunt u proberen om zelf de verstopping te verhelpen.
Belangrijk is dan om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Zit de blokkade in het begin van de afvoer of denkt u dat de verstopping dieper in het riool gelegen zit? Afhankelijk hiervan kunt u de ontstoppingsmethode kiezen.

Vervolgens is belangrijk om te achterhalen wat de oorzaak van de verstopping is. Een toilet dat verstopt is door wc-papier wordt anders opgelost dan een wc die verstopt is door het wegspoelen van vet/olie en etensresten.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstopper? Wij komen graag uw verstopping verhelpen! Neem gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch op 073 203 35 55.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

De loodgieters van Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch hebben een selectie gemaakt van de beste methodes en die hieronder voor u toegelicht!

Het kan lastig om een goede manier te kiezen waarop u uw verstopping kunt verhelpen. Daarom hebben onze loodgieters een aantal methodes verder beschreven.

Als het met deze methodes niet lukt, dan kunt u het best een professional inschakelen. Het is dan waarschijnlijk een hardnekkige verstopping die niet zelf te verhelpen is. Neem gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch op 073 203 35 55.

De welbekende plopper

Verstopte wc ontstoppen met een plopper

Spoelt de afvoer van uw gootsteen, wasbak, douche of bad niet meer goed door? Dan is de ouderwetse plopper een goede methode om dit op te lossen. Helaas werkt het niet altijd voor hardnekkige of diep gelegen verstoppingen maar het is zeker het proberen waard.

Om een plopper effectief te gebruiken is het belangrijk dat de rubberen zuignap flexibel is. Anders sluit de plopper niet goed aan op de toilethals. U kunt de zuignap flexibel maken door het rubber even onder de warme kraan te houden.

Zet de ontstopper vervolgens op de verstopte afvoer. Duw de steel van de plopper zachtjes naar beneden en trek de plopper terug met iets meer kracht naar de oorspronkelijke positie. Dit herhaalt u zodat u een pompende beweging maakt die zuigkracht creëert.

Hopelijk wordt de blokkade hierdoor teruggezogen in de betreffende afvoer. In veel gevallen merken we dat deze methode geen resultaat heeft na één keer ploppen. Het is daarom belangrijk het bovenstaande proces meerdere malen te herhalen.

Heeft u de verstopping weten te verhelpen? Spoel de afvoer dan nog een aantal keer met emmers warm water. Doe hier eventueel nog wat schoonmaakmiddel bij.

Soda en azijn

Gootsteen ontstoppen met soda en azijn

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? En is deze waarschijnlijk veroorzaakt door vet of olie? Dan is de gootsteen ontstoppen met soda en azijn een mogelijkheid.

Beide middelen hebben een reinigende en ontvettende werking waardoor de blokkade hopelijk los komt van de afvoerwand.

Dit kunt u doen door een emmer te vullen met warm water. Doe vervolgens twee kopjes soda en twee kopjes azijn in de emmer. Roer het mengsel vervolgens even goed en giet het vanaf zo hoog mogelijk in de gootsteen.

U zorgt voor meer druk door de emmer hoog te houden. Hoe hoger de emmer gehouden wordt, des te meer druk er komt op de blokkade.

Hopelijk is dit voldoende om de blokkade door de afvoer heen te forceren en de verstopping te verhelpen. Het is mogelijk dat u meerdere emmers door de gootsteen moet gieten om alle resten van de verstopping weg te spoelen.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is het nog niet gelukt uw afvoer te ontstoppen? Probeer het dan eens met een ontstoppingsveer. U kunt deze veer zowel online als in de lokale bouwmarkt kopen.
Het is de bedoeling dat deze veer met het uiteinde in de verstopte leiding gaat. Zet bij dit proces niet te veel kracht. Wanneer het uiteinde van de veer de verstopping bereikt heeft, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer. Pas wel op: doe dit rustig en beheerst om schade te voorkomen.

Haal vervolgens de ontstoppingsveer uit de afvoer. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Op het moment dat het water weer normaal wegloopt, heeft u de verstopping op een goede manier opgelost.

U merkt het direct wanneer u de verstopping hebt verholpen. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. Hierdoor zorgt u ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de afvoerwand.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

In sommige gevallen spoelt de afvoer bij een verstopping nog wel enigszins door. In dat geval kunt u de verstopping hoogstwaarschijnlijk verhelpen met een hogedrukreiniger.
Deze manier is zeer effectief. Tegelijkertijd moet u weten dat deze manier wel een manier is waar zeker ook risico’s bij komen kijken. Wij raden u daarom aan eerst de bovenstaande ontstoppingsmethodes uit te proberen, alvorens u aan de slag gaat met een hogedrukreiniger.

Wanneer u toch aan de slag wilt met het verhelpen van uw verstopping met een hogedrukreiniger, is het van cruciaal belang dat u zorgvuldig en professioneel te werk gaat. Hiermee voorkomt u dat u schade aanricht aan uw afvoer.

Zorg ervoor dat u voorzichtig te werk gaat. Stop de kop van de reiniger rustig in de verstopte afvoer. Doe dit zo diep mogelijk. Hierna spoelt u de afvoer ongeveer 2 minuten flink door. Op het moment dat u al snel merkt dat er geen beweging komt in de verstoppingen, stop dan direct en haal de hogedrukreiniger uit de verstopt afvoer.

Pas op met deze middelen!

Gebruik geen chemische ontstopper

Van veel mensen horen wij dat zij verstoppingen proberen te verhelpen met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn vaak te koop bij bouw- en supermarkten. Echter raden wij deze middelen sterk af omdat deze chemische producten erg schadelijk zijn voor de afvoer.

Veel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben op uw riool- en afvoerbuizen. U kunt hierdoor de buizen aantasten. Hierdoor bestaat de kans dat de afvoer minder lang meegaat en u dus eerder geconfronteerd wordt met dure reparatie- of vervangingskosten.

Daarbij komt ook nog dat het merendeel van deze middelen ook geen effectief heeft: de verstopping wordt helemaal niet verholpen door het gebruik van deze middelen. Deze middelen worden vaak in de afvoer. Hierdoor wordt de verstopping alleen maar erger.

Gecertificeerde loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u nog niet gelukt om uw riool ontstopt te krijgen? U kunt ten alle tijden contact opnemen met Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch. Wij hebben jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf en helpen u graag!

Wij zijn voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar. Wij werken met professionele ontstoppingsmachines die elke verstopping snel en goed kunnen verhelpen.

Het maakt ook niet uit waar in s-Hertogenbosch of omgeving u woont, wij rekenen geen voorrijkosten en kunnen snel ter plaatse zijn.

Wilt u de zekerheid hebben dat de verstopping goed is opgelost? Bel dan gerust voor een afspraak met een collega van Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch via 073 203 35 55.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 073 203 35 55

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen s-Hertogenbosch

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch!

Afvoer Ontstoppen s-Hertogenbosch

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt s-Hertogenbosch

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter s-Hertogenbosch

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen s-Hertogenbosch

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch via 073 203 35 55.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 073 203 35 55.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 073 203 35 55.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 073 203 35 55.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 073 203 35 55.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 073 203 35 55 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch uit?
Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in s-Hertogenbosch of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!