Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch

Zoekt u een ontstoppingsbedrijf voor een verstopping? Balen, een verstopping is erg vervelend! Maar geen zorgen, uw zoektocht naar een ervaren ontstopper is voorbij.
Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch u ook helpen met een rioolreiniging of rioolinspectie. Dan is de afvoer en riolering weer schoon. Hierdoor wordt een nieuwe verstopping voorkomen en daarnaast gaan de afvoerbuizen langer mee. Dit kan u dure reparatie- of vervangingskosten besparen.

Als uw riool toe is aan vervanging, dan kunnen wij u ook helpen. Wij hebben veel ervaring met het vervangen of aanleggen van riolering. Wij weten door ons werk als ontstoppers ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Regio s-Hertogenbosch is het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch. Het maakt verder niet uit of u in s-Hertogenbosch zelf of buiten s-Hertogenbosch woont, wij hanteren geen voorrijkosten.

Bij Ontstoppingsbedrijf s-Hertogenbosch heeft u geen vervelende financiële verrassingen achteraf. Op locatie beoordelen wij de situatie en ontvangt u een prijsopgave. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord gaat.

Heeft u een verstopping? En bent u hiervoor op zoek naar een ervaren ontstoppingsdienst? Maak dan gerust een afspraak met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch via 073 203 35 55!

Riool Ontstoppingsdienst Shertogenbosch
Ontstoppingsbedrijf Shertogenbosch

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 073 203 35 55

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen s-Hertogenbosch

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch!

Afvoer Ontstoppen s-Hertogenbosch

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt s-Hertogenbosch

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter s-Hertogenbosch

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen s-Hertogenbosch

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch

Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch heeft al heel wat jaren ervaring als ontstoppingsbedrijf. Wij zijn namelijk al vanaf 1992 vrijwel elke dag druk met het blij maken van particulieren en bedrijven door het verhelpen van verstoppingen.

Naast het verhelpen van een verstopping kan Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch u ook helpen met een rioolreiniging, rioolinspectie, rioolvervanging of reparatie. Wij weten door ons werk als ontstoppingbedrijf ook goed hoe de afvoerbuizen gelegd moeten worden om een verstopping te voorkomen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Of heeft u een ander afvoer- of rioolprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch via 073 203 35 55.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar! Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 073 203 35 55.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen.

U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 073 203 35 55.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan voorkomen dat de monteur iets later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.

Heeft u vragen over wanneer de monteur bij u langskomt? Stel die dan aan onze telefoniste. Zij is te bereiken via 073 203 35 55.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Het is lastig zeggen hoe lang een verstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om een verstopping binnen 30 minuten te verhelpen.

Toch is elke verstopping anders. Daarom wordt er vooraf op locatie een inschatting gemaakt van de benodigde tijd die nodig is om het probleem op te lossen.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
Onze voorkeur is een contactloze betaling via pin. Maar u kunt bij onze monteur op ook op andere manieren betalen zoals: een tikkie, IDEAL-link, of contant.
Ontvang ik een factuur?
Ja, deze krijgt u via de mail.

Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op via 073 203 35 55.

Zit er garantie op de ontstopping?
Als de verstopping binnen een paar maanden terugkomt heeft u in de meeste gevallen garantie op de verstopping. De monteur zal dit na de ontstoppings aangeven of dit voor u het geval is.

In sommige gevallen kunnen wij geen garantie geven. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de riolering erg verouderd is. De kans op een nieuwe verstopping is dan zo groot dat we geen garantie kunnen geven op de ontstopping. Wij kunnen de riolering dan wel vervangen.

Heeft u een verstopping die terug is gekomen? Neem dan gerust contact op via 073 203 35 55 om uw situatie te bespreken. Wij willen dit graag oplossen.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch uit?
Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Waar u ook woont in s-Hertogenbosch of omgeving, wij kunnen binnen no-time bij u ter plaatse zijn. Wij rekenen geen voorrijkosten!